SBS

Ismerjük meg egymást, stb.


  bemutatkozások

  Share
  csillagvirág
  csillagvirág
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 1
  Csatlakozás dátuma : 2010. Mar. 23.
  Kor : 42

  bemutatkozások

  Témanyitás  csillagvirág on Kedd Feb. 01, 2011 7:30 pm

  Joeris:20 éves vagyok, ELTE-TÁTK-ra járok, 2,5 éve játszok a szerveren. 2009. aug. 15. óta vezetem a szövetséget.

  paksika vagyok. magamról annyit,hogy 37 éves vagyok.a máv zrt-nél dolgozom mint forgalmi szolgálattevő.egy nagy szakszervezetnek vagyok középvezetője,és a vasúti polgárőrség elnökségének tagja.nős vagyok,és van egy 16 éves lányom,és egy 13 éves fiam. aki akar megismerhet,de a hadjáratok során volt sok aki azt kívánta bárcsak elkerülte volna a megismerkedést. Smile) már csak ezen az egy szerveren játszom,de itt a legfontosabb szempont a klánom érdekeinek védelme,bármilyen körülmények között a végsőkig.amit nagyon tudok értékelni a hűség a klánhoz,a csapatszellem,a kitartás egymás mellett.amiért haragszom ezek ellentéte.

  Beba vagyok az SBS diplomatája. 14 éves Budapesti srác. Az SBS ben megalakulás óta vagyok jóbarátom volt az alapító és habár már másfél éve nem játszik én még néha beszélek vele. Szeretek iskolába járni a társaság nagyon jó (Y) 7 évig úsztam de abbahagytam és most vizilabdázom.

  csillagvirág: 2008. októbere óta játszom a deltán és a gammán. Mindkét szerveren én építettem fel, amim van Smile
  4 gyerekes anyuka vagyok, a legnagyobb 9, a legkisebb 1 éves.
  Amikor dolgozom, tanár vagyok (magyar szakos). Smile
  Rendszerint optimista és jókedvű, az utóbbi évben kóros alváshiány miatt szétszórt és értetlen Smile Mostanság ritkán fosztogatok, inkább fejlesztgetek. Ám ha csatába kell menni, nem gondolkodok…
  Egyébként azt hiszem, nyugodtan írhatom, hogy mindig lehet rám számítani, és udvarias kérésekre (sajnos) nem tudok nemet mondani Very Happy

  "Petike30: Petike30 vagyok, 35 éves és Keszthelyen lakom, lassan 3 éve játszok Ikariammal.
  Fő szervereim a delta és zéta. Mindkettőn 1-1 nagyobb szövetséget vezettem, de lemondtam a vezetői posztokról. Deltán ellenben egy (új) kisebb családias szövetséget vezetek a mai napig is.
  Itt egyelőre azon vagyok, hogy a kellő anyagi hátteret megteremtsem a seregnek, utána már megy minden, mint a karikacsapás. "

  Gabrik: Gábor vagyok,30 éves zenetanár(ének,fafúvós hangszerek,kórusvezetés)
  anno kb 2 évvel ezelőtt a keresztfiam kezdte a játékot,de hamar megunta,nekem pedig egyre jobban megtetszett,kerestem egy szövit-a gép az SBS-t dobta ki-,aminek azóta is hű tagja vagyok. Smile

  scotch:Sziasztok!
  Én vagyok a rangidős a csapatban, s emellett ""civilben"" édesanya (BeBa és swim édesanyja....apuci nem ikazik Very Happy) és meteorológus.
  Játszom még a betan és az iotan is, de itt vagyok a legerősebb. Nem vagyok túlságosan harcos egyén, de a csak legózást sem szeretem. Magamtól nem támadok senkit, de ha megtámadják a barátaimat ill. szövitársaimat, akkor, azonnal a segítségükre sietek azzal, amim éppen van. A gamman - mivel a két fiam is játszik - sokszor nem tudok harcolni, mert BeBa fiam erősebb és harcosabb nálam, ilyenkor a hátországban segédkezem, ill. nyersivel és arannyal segítem a harcosokat."

  Vén Szun:
  Rozner Csaba a becsületes nevem, 45 éves vagyok, 3 gyermekes családapa, veszprémben élek, gimnáziumi tanárként dolgozom, és másfél éve játszom itt a gamma világban, a kezdettől fogva ebben a szövetségben.
  Elfoglaltságom miatt csak rövid időre tudok fellépni, de naponta kétszer legalább!
  Hát ennyi
  Jó játékot

  Isteni Szikra: Krisztina vagyok 36 éves. Augusztusban ismerkedtem meg ezzel a játékkal, és itt a gamma szerveren szeptember vége óta játszom.
  Először Morci voltam, de aztán kipattant az Isteni Szikra és úgy gondoltam megtartom :-D
  A MÁV-nál dolgozom forgalmista vagyok immár 15 éve.
  Van két macsekom.

  Cathy:39 éves vagyok :)Nő....asszony...anya...
  AZ ikariamban harcos beállítottságú és mivel jelenleg munkanélkül vagyok sok időm van kihasználni a játék adta támadó stratégiát Smile

  Holzman: 25 éves vagyok és kb. 2,5 éve játszom az ikariammal. Voltam vezető, tábornok, diplomata, de sajnos az egyetem befejezése után kicsit háttérbe vonultam. A privát életemről annyit, hogy jelenleg Móron élek és dolgozok faipari mérnökként.

  packary: Nos 39 éves vagyok, két gyönyörű(!!!!) kislány apukája, színész és humán erőforrás menedzser. Jelenleg a Gárdonyi G. Színházban dolgozom és kb 2 és fél éve tagja a szövinek...Smile

  gamba1996: L. Zsombor vagyok 14 éves és fiú. Miskolcon lakom.

  Maryann: Kecskeméti vagyok, egy nagy üzletben dolgozok ,sajnos nemrég nyitottunk így nagyon keveset tudok itt lenni az ikariamon, de remélem ez változik majd , 1-5,2 éve játszok itt a gammán .
  huu nem is tudom mit mondjak még magamról,meg kicsit fáradt is vagyok már..
  ha kell valakinek segítség rám lehet számítani, mondjuk most max anyaggal tudok segíteni ,de nagyon szívesen.
  na azt hiszem ennyi Smile)

  Zólya: Gábornak hívnak, 31 éves vagyok, Budapesten élek feleségemmel és 9 hónapos kislányommal. Gépjármű ügyintézőként dolgozom. A munkámra és a családomra elég sok időt fordítok, így az ikariamon nem vagyok túl aktív, általában munka előtt reggel lépek be. Hobbim a foci - sajnos erre is már csak hetente egyszer van időm.

  gabor15: 15 éves vagyok a krúdy gyula... gimnáziumba járok angol-olasz humán gimi részre... focizni szeretek és elég jol megy is am most kondizok, ám erről ennyit az ikariamban nemistom de nem tul régóta vagyok jelen a harcban szivesen bennevagyok,rengeteget harcolok és bkinek segítek ha kell:D

  Juliska: Lassan 3. éve játszom az Ika világában, több-kevesebb sikerrel. Mondhatom nyugodtan, hogy minden szerveren végig vágtattam, s maradt olyan, ahol a mai napig jelen vagyok. A legtöbb játékom átadtam, s volt egy kétszeres regisztráció miatti tiltásom is. Sajnos az utóbbi időkben nincs sok lehetőségem eleget foglalkozni a játékkal, ezért a játék stílusomat tekintve a legnagyobb sajnálatomra annyit tudok mondani, hogy csendes építgető. Bár, ha sikerül, akkor egy-egy csatába nagyon szívesen becsatlakoznék !
  Ez a játékos részem.
  A magánéletben a hivatalos nevem: Etus és 47 éves vagyok. Van két gyermekem és egy nevelt fiam. 45 évesen özvegy lettem, de hihetetlen módon pont itt a játékban talált rám a mostani szerelem, amit még saját magam sem hiszek el, mert nem kerestem.

  Frank Corvin : Ferenc és 31 éves vagyok de már nem sokáig :DD Romániában élek
  4 szerveren játszok abbol 2 az elejétöl kezdtem 2 pedig csak átvettem de azóta már azokon is alakítottam kicsit
  a 4 Szerver : Gamma,Epsilon,Iota és Kappa
  Alapjaiban nyugis játékos vagyok de mikor kell akkor ott vagyok ahol szükség van rám Aranyat és sereget sem sajnálva


  LordCarnage: Lassan 14 éves Budapesti lakos vagyok, a Városmajori Gimnáziumba járok gimibe, ez a játék az egyik hobbim a másik a Counter-Srike Source az ottani accom neve Ener&yR@$ta.(Gladiatussal is játszom) Ja és Ádám (Ádi)-nak hívnak:D Inkább harcos szellemű játékos vagyok. Ha bármi gond van itt megkereshettek mert gyakran vagyon fenn.

  stexes: Több mint 2 éve játszom ikát Első szövetségem a CRI-M volt ahol tábornoki posztot és támadás kordinátor szerepet töltöttem be.Ebből ki is derül hogy harci játékot folytatok!28 éves vagyok.Szobafestő szakmában dolgozom valamint lemezlovászkodom is!Egyenlőre ennyit magamról!

  zol: kovács zoltán vagyok kecskemétről és nem sokára 2 éve nyomom az ikát:)
  szoktam harcolgatni néha,de alapjáraton békés farmolo vagyok:))
  játszok a bétán (ott kispados vagyok most) kappán és itt, de játszottam az iotán is.

   Pontos idő: Csüt. Jan. 24, 2019 3:44 am